Wolters Kluwer Tax & Accounting neemt Adsolut over

Wolters Kluwer Tax & Accounting heeft vandaag de overname bekendgemaakt van Adsolut, een bedrijf gespecialiseerd in software voor accounting, kantoorbeheer en ERP.  Met de acquisitie verstevigt Wolters Kluwer zijn positie als marktleider in België in software voor accountants en boekhouders, en in het kmo-segment.

Adsolut, gevestigd in Diepenbeek, is de voorbije jaren erkend als een van de snelst groeiende technologiebedrijven in de Deloitte Technology Fast 50. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2007 door Marc Mommen, heeft Adsolut een sterke reputatie uitgebouwd in accounting, ERP en practice management software.

 “Met de acquisitie versterken we ons aanbod met cloud functionaliteiten en mobiele oplossingen”, zegt Ronny De Goedt, Managing director Wolters Kluwer Tax & Accounting in België. “Samen met Marc Mommen en het Adsolut team blijven we inzetten op innovatie om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Bovendien kunnen we sneller een betere online samenwerking mogelijk maken tussen boekhouders/accountants enerzijds en kmo’s anderzijds.” 

 Met vragen over ons aanbod aan Tax & Accounting oplossingen, kan u hier terecht. 

  4264