Karen Abramson, CEO van Tax & Accounting Divisie, ontvangt prijs CEO van het jaar van SIIA CODiE Awards

De CEO van de divisie Tax & Accounting bij Wolters Kluwer, Karen Abramson, is tijdens de CODiETM Awards for Business Technology van de Software & Information Industry Association (SIIA) benoemd tot CEO van het jaar 2019. De CODiETM Awards erkennen uitstekende bedrijfsteams, personen en leidinggevenden voor hun engagement in de sector van software en digitale content.

19 juni 2019

Karen Abramson lanceert al enkele jaren producten die prijzen in de wacht slepen en is een stuwende kracht achter technologische innovatie in de hele organisatie van Wolters Kluwer. “Het is een eer om deze prestigieuze prijs in ontvangst te nemen. Het is echt een erkenning voor het hele team bij Wolters Kluwer Tax & Accounting. Ik heb het geluk dat ik over een sterk gemotiveerd, innovatief team beschik dat mij inspireert en elke dag bergen verzet voor onze klanten,” zei Karen Abramson, CEO Tax & Accounting bij Wolters Kluwer.

Volgens Abramson is het inzien van de samenhang tussen werkzaamheden, strategie en teamwork de sleutel tot succes. “We hebben consequent baanbrekende producten voor accountants en financiële experts kunnen lanceren dankzij onze aanhoudende drive om de wensen en behoeften van onze klanten te begrijpen en te voorspellen wat ze morgen nodig zullen hebben. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de inspanningen van ons internationale team Tax & Accounting, dat consequent en nauw samenwerkt als één team,” zei Abramson.

Abramson zegt ook dat ze haar teams motiveert door altijd ‘de ja te vinden’ in uitdagingen en door consequent productupgrades aan te moedigen, ook met Artificial Intelligence en spraakgestuurde zoekopdrachten.

De SIIA CODiE Awards zijn het enige prijzenprogramma in de sector waarin vakgenoten instaan voor de beoordeling. Wolters Kluwer biedt tax- en accountingprofessionals een volledige reeks oplossingen om de productiviteit te stimuleren, verandering te navigeren en de doeltreffendheid en resultaten te verbeteren. “De CODiE Awards erkennen al een hele tijd de meest innovatieve producten met een grote impact op de markt. De winnaars van 2019 zetten die grootse traditie voort,” zei Jeff Joseph, voorzitter van SIIA. “We zetten deze boeiende leiders en de impact die ze hebben om onze manier van zakendoen radicaal te veranderen met veel plezier in de schijnwerpers. Proficiat aan al onze laureaten.”