BeSure App houdt finance professionals op de hoogte van fiscale actualiteit

Met een steeds wijzigend en complexer fiscaal-juridisch kader, is het niet evident om als finance professional op de hoogte te blijven. Nochtans is dat absoluut noodzakelijk om voortdurend de fiscale risico’s van het bedrijf te kunnen beheren, en een goed financieel management te garanderen.

Wolters Kluwer ontwikkelde de gratis app BeSure om hieraan tegemoet te komen. Deze app houdt finance professionals kort, bondig en accuraat op de hoogte van fiscale nieuwigheden. Zo houden ze de vinger aan de pols wat fiscale risico’s en kansen voor hun bedrijf betreft. BeSure biedt wekelijks enkele korte berichten. Ook wie maar enkele minuten per week tijd heeft, kan zo een helder overzicht behouden van de fiscale actualiteit.

Voor wie dat wil, gaat de app nog een stap verder:

  • Wie graag meer informatie krijgt bij bepaalde onderwerpen kan eenvoudig doorklikken naar uitgebreidere artikels op bijvoorbeeld www.taxworld.be en www.monkey.be.
  • De app beschikt over een gebruiksvriendelijke deel-functie. Zo kan relevant nieuws snel gedeeld worden met collega’s of fiscaal adviseurs, die een e-mail krijgen met alle informatie die nodig is om actie te ondernemen.

Je kan de app downloaden in de Apple App Store en Google Play

  1826